Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO15 wint in Lonneker

Gepubliceerd op: zondag 15 september 2024
De tweede overwinning op rij!
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Vandaag speelden we de uitwedstrijd tegen een onbekende tegenstander, namelijk LSV uit Lonneker. Vooraf werd er een strijdplan gesmeed hoe we het beste konden rijden. Dit verliep niet geheel vlekkeloos, waardoor sommigen bijna anderhalf uur onderweg zijn geweest.

In de afgelopen week is er scherp getraind. Nogmaals dank aan William Witten die dinsdag hierbij geassisteerd heeft. Tijdens de bespreking benoemd de trainer dat hij de instelling van afgelopen zaterdag weer wil zien. Dus scherpte vanaf het begin.

De warming-up verloopt goed, al gaan er ook wel eens wat koppies naar de andere kant van het veld. Wat zijn ze groot, zie je sommige spelers denken! Dus voor aanvang nog snel even iedereen bij elkaar en benadrukken dat we de bal moeten laten rollen. 

We starten wederom sterk. Een goede steekbal van onze middenvelder, wordt knap afgerond door onze rechtsbuiten. Hij was de keeper net te snel af. De tegenstander zet ons meer onder druk en we worden in de verdediging gedrukt. We krijgen een aantal corners tegen en 1 daarvan beland direct in onze goal. Beide teams scoren nog een keer. Ruststand 2-2

In de rust enkele positionele omzettingen en tactische aanwijzingen. Dit resulteerde gelijk in de 2-3 en een schitterende 2-4. Deze 2-4 is HET voorbeeld van hoe je het graag wil zien. De spits wordt ingespeeld, laat de bal vallen naar een middenvelder, die geeft een schitterende bal binnendoor. Onze aanvaller behoudt het overzicht en legt de bal breed op de meegelopen medespeler. Trotsheid op de bank en bij de meegereisde supporters. Chapeau!

De wedstrijd wordt weer spannend gemaakt door een dubieus gegeven strafschop. Echter is het slotakkoord voor onze vrije trap specialist. Ondanks dat de muur maar op 4 meter 37 stond, schoot hij de bal perfect in de kruising. Beter zie je ze bijna niet. Eindstand 3-5 en de tweede overwinning op rij is binnen.

Zaterdag hopen we dat een vervolg te geven tegen De Tubanters uit Enschede. We spelen thuis om 9.30 uur. Tot dan allemaal!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen