Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Ook de Witkampers gaan over de knie bij de JO13

Gepubliceerd op: zondag 22 september 2024
0-3 winst in Laren.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Vandaag weer uit. Naar de Witkampers in Laren. Geen onbekende maar nu dus op het grote veld. Helaas vandaag geen wissels en moesten we het met zijn elven doen. Pittig? Ja. Onmogelijk? We zullen zien.

De scheids wil graag beginnen maar helaas! geen hesjes in Laren. Wel lastig als je allebei in wit speelt. Op een normale vraag van de scheids wordt nogal dom gereageerd en je vraagt je af wat die leiders van de Witkampers willen bereiken, maar daarover later meer. Als de hesjes eindelijk aan zijn, fluit de scheids voor het begin. We zijn fel en attent en al na 3 minuten een grote kans voor Rezz maar die schiet voorlangs.

Daarna breekt er een Witkamper uit maar Elena is gelukkig op haar post en behoedt ons daar voor een achterstand. We blijven op jacht naar een goal en de Witkampers moeten achteruit. We krijgen 2 corners, die allebei over gaan, waardoor het spannend blijft. Bij de Witkampers is het devies, ros die bal naar voren en hopen dat er 1 doorkomt. Dit lukt ook wel maar (ik zeg het gewoon) Ella laat zien wie de baas is! Gedecideerd pakt ze de ballen af en dat er dan soms een mannetje bij valt is niet haar probleem en zo denkt de scheids ook. Alleen de leiders van de Witkampers blijven mekkeren tot de scheids zijn fluit wil overhandigen aan een van hen. Ze kiezen eieren voor hun geld en de scheids geeft een scheidsrechtersbal. Die is voor ons en Kevin maakt dankbaar gebruik van de onrust bij de Witkampers. Boem 0-1. Weer gezeur bij de andere dug out! Waarom? Ze halen hun eigen spelers uit het spel. We krijgen nog een corner en ook die wordt over gekopt.

Met 0-1 de rust in, maar het was niet vriendelijk wat er tussen de spelers onderling werd geroepen. Ff bij elkaar nu in de kleedkamer. Woorden doen niet zeer!! Laat het op het veld zien wie verstandiger is en dan hoop ik wij! Ook wat volwassener gaan spelen, want we staan soms als een paar Fjes (Oh nee moet Miniƛ zeggen tegenwoordig) bij elkaar, waardoor we het elkaar alleen maar moeilijk maken. Er wordt wat gegniffeld bij deze woorden en als ik vraag of ze het zelf beter weten mogen ze het van mij laten zien. Ik zeg niets meer! Ze zijn nog nooit zo snel de kleedkamer uitgevlogen! Haha!

De Witkampers willen er vandoor maar nu blijkt Quinten een sta in de weg. Weer een Witkamper naar de grond. Weer gezeur in die dug out naast ons, terwijl ze de vrije trap al hadden! Die wordt gelukkig door Elena over gekeken, waardoor we verder kunnen. Plots is Jared helemaal alleen op de keeper af en drukt af. 0-2. Ella moet dan de strijd staken en gaat naar de kant. Dus wij met 10. Even wat schuiven snel en door!

De spelers bij de Witkampers hadden het niet eens in de gaten tot wij hen zelf gingen informeren over deze nieuwe opstelling. We staan maar met 10 roepen is natuurlijk niet zo handig op dat moment dus de Witkampers roken bloed en er kwam ook nog een grote kerel spontaan uit de bosjes lopen die zo bij de Witkampers mee kwam spelen. Het zal wel. Hij had in ieder geval een tenue aan. Ze drongen wel aan maar gevaarlijk werden ze niet. Tuurlijk wel een paar hachelijke momenten, maar dat kan niet anders met een man minder. Dan komen we weer wat beter in ons spel en Jared mag het opnieuw proberen maar deze kans gaat voorlangs. Als een volgende poging van de Witkampers onschadelijk wordt gemaakt, komt de bal bij Vova en die sprint naar voren. Laat zijn bewakers achter zich en passeert ook 2 verdedigers. Waar ik schreeuw dat ie moet passen passeert ie in de kleine ruimte wederom 2 man en schuift  de bal binnen.0-3 Alsnog goed gedaan.

Ella komt dan toch weer terug en je ziet de linksbuiten van de Witkampers bleek worden. Daar hoefden we niet meer bang voor te zijn! Het geloof is eruit bij de Witkampers en als Jared in de 16 wordt neergelegd en ook een penalty krijgt is het helemaal klaar natuurlijk. De leiders van de Witkampers vinden het nodig om de veroorzaker om uitleg te vragen, maar waarom? En wat is een weetje in het voetbal? Nooit de neergelegde speler zelf de strafschop laten nemen. Hier dus wel en het eind kunt u nu wel invullen. Het bleef dus 0-3.

Compliment voor het hele team vandaag!! Wederom 3 punten.

Dinsdagavond weer.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen