Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO13 niet opgewassen tegen strijdend Hector

Gepubliceerd op: zondag 6 oktober 2024
3-2 nederlaag in Goor.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Uit naar Hector voor een volgende topper. Het was vandaag blijven meedoen of afhaken voor de titel. We zouden om half 12 aftrappen op veld 1, maar om 10 voor half nog niemand verder op het veld. Nadat we zelf de hoekvlaggen en goals gereed hadden gemaakt toch maar eens op zoek naar de 13 van Hector. Die stonden op veld 2 waar nog werd gevoetbald door de JO12 van SV. Op mijn vraag wanneer we zouden beginnen was het antwoord duidelijk. Na deze wedstrijd op veld 2. Oke, troepen weer verzamelen en op naar veld 2.

Voor de tijd al gewezen op de slechts 2 tegengoals van Hector. Dus was het advies om scherp voor die goal te zijn. Verder natuurlijk ook overal scherpte en felheid, zoals de eerste helft van vorige week. Of het aan het late tijdstip lag of mijn speeches zijn dood vermoeiend, maar dat was er vandaag na 23 minuten helemaal niet meer. De eerste 22 minuten gingen mooi gelijk op en bleef het spannend. Kevin ging alleen op de keeper af en die liet duidelijk zien waarom ze zo weinig tegendoelpunten hebben. Als je de trekker niet overhaalt kan je niet scoren zei iemand ooit eens. Hij zei het iets anders weet ik maar het komt op hetzelfde neer. Het had de 0-1 moeten zijn maar die kans valt aan de andere kant. Hector breekt uit ( ze spelen goed op de buitenspelval) en Ella in de achtervolging. Ze tikt keurig de bal voor zijn voeten weg en hij struikelt lichtjes over haar been en de scheids geeft een heel, nee heel heel erg gemakkelijke penalty. 1-0 dus. In plaats van de mouwen opstropen blijven we gezapig doorspelen tot het zo gezapig wordt dat Hector zijn kans schoon ziet en de 2-0 op het bord zet.

Gelukkig krijgen we daarna een vrije trap op een meter of 25 vd goal van Hector. Onze specialist Mason laat zien waarom ik hem specialist noem. Een prachtige bal over de verder uitstekende keeper heen en weer wat geloof. 2-1. Hector wordt feller en feller, ze praten met elkaar en motiveren elkaar waar wij apatisch blijven voetballen. Hector neemt dan ook de regie over en raakt nog een keer de paal en vinden Elena op hun pad maar we mogen blij zijn met deze ruststand. Het moet feller en meer gif erin. Die laatste stap moet gezet worden en oh ja. Geiler voor die goal zei ook eens iemand!! Sorry voor het taalgebruik maar als we 4 opgelegde kansen in de 1op1 met de keeper van Hector verprutsen kun je de tegengoal verwachten aan de andere kant en die kwam daarna ook snel. We staan allemaal (enkele uitzonderingen daargelaten) te slapen en kijken hoe Hector vanaf hun keeper naar voren speelt en Elena kansloos laten en zodoende de bal uit haar goal moet halen. 3-1 . 

Daarna nog een grote kans voor Kevin die met een schitterende boogbal de keeper passeert maar de lat net te laag ligt. De bal knalt terug en daar is Rezz, boem 3-2. Knap gedaan beiden!. Hector draait daarna de duimschroeven aan en we moeten achteruit, maken veel verkeerde keuzes en bij ons is het voetbal er helemaal uit. Als Ella met een zware hoofdblessure uitvalt is voor mij de wedstrijd niet belangrijk meer. Het restant houdt ik niet meer bij en hoop dat ze snel herstelt. Het bleef bij 3-2.

Volgende week weer.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen