Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO13 worstelt en komt bijna boven

Gepubliceerd op: zondag 13 oktober 2024
Gelijkspel tegen Bon Boys.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Eindelijk weer thuis en om half 10 vanochtend, tegen de Bon boys? Maar er zaten ook meiden in! Het was de eerste vraag die ik kreeg. Ja! het kan je bezig houden! Voor de wedstrijd gewezen op strijd, de wil om te winnen en doelpunten want als we wat willen moet er vandaag uit een ander vaatje worden getapt dan vorige week. Die intentie was er wel, maar helaas was het nog niet genoeg. Weer te onrustig aan  de bal en afwachtend zonder bal waardoor de eerste 10 minuten achteloos voorbij gingen tot Sterre een mogelijkheid krijgt maar het vizier stond nog niet op scherp.We blijven maar wat aanmodderen en mogen blij zijn dat de BBers ook niet echt gevaarlijk worden maar ze hebben wel meer rust in hun spel en passen naar de goede shirts over. Vova breekt uit en loopt recht op de keeper van BB af en die is eerder bij de bal dus nog geen score maar dan breekt er een BBer uit en komt ook 1op1 met Elena. Elena wacht en de BBer besluit te schieten en daar had Elena op gerekend. Koelbloedig pakt ze bal op.Dan is het weer de beurt aan ons maar we zijn niet scherp. Raken de bal maar half en dat ligt niet altijd aan jezelf. Je teamgenoot speelt dan net de bal te kort waardoor je je been zover uit moet steken dat je geen kracht erachter kunt zetten en een rollertje produceert die dankbaar door de keeper wordt opgepakt. Of je schiet net naast of je raakt zelfs de paal. We kwamen in ieder geval dichter bij een doelpunt, maar daar was de scheids met het rust signaal.

Gelijk ff de kleedkamer in en een goed gesprek want zo win je geen wedstrijden team!! Zoveel kansen om zeep helpen en spelen naar hetzelfde shirt blijkt moeilijk. Er wordt beterschap beloofd en inderdaad zetten we nu wel goed druk en dat resulteert in 2 corners waar Vince bij de 2e een schot produceert die ook voor de keeper is.Tja en dan weer een wekelijks terugkerend probleem. NIET INGRIJPEN, EEN ANDER DOET HET WEL! Niet dus en 0-1 maar we blijven volhouden zo. De eerste kans kan Elena keren maar als we de bal op 10 meter van de goal inleveren bij een BBer is het 0-2. De blijdschap daar is begrijpelijk want deze voorsprong kenden ze nog niet. Ze bleven elkaar maar aanmoedigen en wij laten dan elke keer onze koppies hangen. Maar uitgerekend Vince die zich na een tijdje van bezinning weer binnen de lijnen mag begeven gaat ervandoor en speelt Jared goed in de diepte aan en daar is dan eindelijk een doelpunt 1-2. Mooie goal team! Helaas kunnen we niet lang genieten want een van richting verandert schot laat Elena kansloos 1-3. Het zal dan ook eens meezitten. BBers blij en willen dit doortrekken maar pas nu gaan wij voetballen. Bal laag over de grond en aan een goed shirt, het kan dus wel. De BBers zijn in het nauw en als, (ik dacht Kevin)!? wordt gevloerd op een meter of 25 (kan er een metertje naast zitten hoor) van de goal is daar onze specialist Mason.

Filmpje vrije trap Mason Calkhoven

Ik hoop nu dat het filmpje erop past want deze moet gezien worden. Anders vraag de beelden maar op bij mij of de Fam. Stinissen. In ieder geval mooi in de rechterbovenhoek, onbereikbaar voor de keeper van de BBers en dus 2-3. Als kers op de taart de (op dat moment) verdiende 3-3 door een mooie lob van Vince. Echt reuze zonde dat we zo laat pas gaan voetballen en we ons zo lang de kaas van het brood laten halen. Hopelijk doen we wat met de speech van Arjan en mij na de wedstrijd want we kunnen (en moeten) veel beter.

Volgende week weer.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen